Őszi gótikus hastánc tanfolyamok - 2015. október-december PDF Nyomtatás E-mail

 

Eljött az új táncos szezon ideje! Táncoljunk együtt valami meghökkentőt, valami vadat, valami merészet! Vár a Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola!

Tetszik a hastánc? De a mainstream nem a te világod? Akkor mit szólnál egy kis flamenco-metal koktélhoz? Legyező, skull tattoo design és hastánc?
Vagy a Prince of Persia játék világához? Amit David Bowie szürreális fantáziaképeivel gyúrunk össze? Fátyol és gothic tribal fusion?

És ezt még elő is tudod adni, ott, ahol értékelik is!

Tarts velünk a 2015-2016-os évadban is! Fellépések hastáncos és rockzenei körökben, verseny, elismerés, fejlődés, jó társaság! Tanulj a Nevergreen zenekar táncosától!

 

 

 

 

 

I. Gothic tribal fusion hastánc technika és koreográfia - teátrális hatásvadászattal és fátylakkal megbolondítva

Hétfő, 18.00-19.30, 2015.10.05-12.07., Kezdő szint


Ez egy merész koreó lesz, a gothic stílus lassú, mégis feszült légkörét megteremtve. Tim Burton filmjeinek hangulatát vesszük alapul, megfejeljük egy-két fátyoltrükkel, és már meg is rendezhetjük saját táncszínházi előadásunkat! Nyitottságra lesz szükség, mind a fátyolhasználat, mind a mozgáskultúra, mind a zenei ízlés terén! Ugyanis David Bovie Fantasztikus Labirintus című filmjének dalát gyúrjuk össze a Prince of Persia játék egyik soundtrackjével.

Zenék: https://www.youtube.com/watch?v=v43wJeoFkCY és https://www.youtube.com/watch?v=DoGQ5lNGlZA


II. Flametal (flamenco metal) - hastánc fúziós technika és koreográfia - Vörös és fekete, szenvedély és legyező

Hétfő, 19.30-21.00, 2015.10.05-12.07., Középhaladó szint


A tribal és tribal fusion stílus magába olvasztja a flamencot. A legyező pedig már szintén elterjedt eszköz a hastáncban. Ezt fogjuk a saját gothic-rock-metal stílusunkra alakítani. Egy kis "sugar skull" smink, vörös-fekete kosztüm, virág a hajban, és szem nem marad szárazon!
Teljesen kezdőként nem ajánlom, legyen legalább 1-2 év erős alapod!

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=4LN6tAnhuns


Egy tanfolyam (9×1.5 óra + 1 próba a fellépés előtt + fellépési lehetőség) díja 10. 000 Ft, két tanfolyam díja 15.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 30. A tanfolyamdíj befizethető személyesen vagy A Szablya Iskolája Egyesület, Axa Bank, 17000019-13345978 számlaszámán.

A tanfolyamok fellépéssel zárulnak. (A fellépés nem kötelező!)

A tanfolyamok helye (váltva):

-Hóförgeteg Terem (15. ker. Bp. Nyírpalota út 32. - közvetlenül a Belvárostól, Mexikói úttól, Örs Vezér terétől, Újpest-Központtól 20 percre, Budáról, 16., 17. kerületekből is közvetlen járatok, parkolás ingyenesen a ház előtt)

-és egy belvárosi klub, helyszín hamarosan

Jelentkezés és információ: Burány Judit Hóförgeteg, 0670 638 3420 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark