2016. TÉLI GÓTIKUS HASTÁNC TANFOLYAMOK, JANUÁR-MÁRCIUS PDF Nyomtatás E-mail
Eljött az új táncos szezon ideje! Táncoljunk együtt valami meghökkentőt, valami merészet! Vár a Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola!


Tetszik a hastánc? De a mainstream nem a te világod? Akkor mit szólnál egy kis rockabilly-időutazáshoz? Cry Baby, börtönrock és hastánc? Amikor a kislányból dögös maca lesz?
Vagy leásnál a magyar tradíciók mélyére? A halálba táncoltatott falu balladája egy különleges magyar néptánc - metal bellydance fúzió keretében? Mindezt az egyedi hangzásvilágú Virrasztók zenekar dalára?


Tarts velünk a 2016-os évadban is! Fellépések hastáncos és rockzenei körökben, verseny, elismerés, fejlődés, jó társaság! Tanulj a Nevergreen zenekar táncosától!

I. Rockabilly hastánc technika és koreográfia - Játsszuk el a Cry Baby börtönjelenetét, legyünk rosszak!

Hétfő, 18.00-19.30, 2016.01.18.-03.14., Kezdő szint

Minden jókislány vágyik arra, hogy rossz legyen, de még inkább egy jó srácra, aki rossz, mint egy kobold! Aki érzékeny, aki vad, akiért minden csaj döglik, de aki csak minket imád! Játsszuk el együtt, közben ismerjük meg az alapmozdulatokat, a vonulás - és lépéstechnikákat, pózolásokat, és merjünk rosszalkodni egy kicsit, mert akkor lesz vér ebben a táncban! Figyelem, amit csak tudunk, átveszünk a filmből:D! Forró lesz!

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=8T--XIWND6k

II. Autentikus metal bellydance - magyar néptánc fúzió - Táncoljunk balladát!

Hétfő, 19.30-21.00, 2016.01.18.-03.14., Középhaladó szint

A magyar hagyományban is ott lapul a sötétség ereje. A néptánc energiája, a halál fuvallata, a balladák feszült homálya sajátosan szép magyar megközelítésben tárja fel az Alvilágot. Utazzunk közösen a Virasztók zenekar csodálatos dalára, mely a hazai goth-folk zenei világ gyöngyszeme! Gyúrjuk össze a magyar néptáncot a hastánccal és a metállal, érezzünk rá közös pontjaikra! A zenekar természetesen áldását adta:)!
Kezdőként nem ajánlom, legyen legalább 2-3 év erős alapod!

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=vmQjwZmc4os


Egy tanfolyam (9×1.5 óra + 1 próba a fellépés előtt + fellépési lehetőség) díja 10. 000 Ft, két tanfolyam díja 15.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2016. január 15. A tanfolyamdíj befizethető személyesen vagy A Szablya Iskolája Egyesület, Axa Bank, 17000019-13345978 számlaszámán.

A tanfolyamok fellépéssel zárulnak. (A fellépés nem kötelező!)

A tanfolyamok helye (váltva):

- Hóförgeteg Terem (15. ker. Bp. Fő tér - közvetlenül a Belvárostól, Mexikói úttól, Örs Vezér terétől, Újpest-Központtól 20 percre, Budáról, 16., 17. kerületekből is közvetlen járatok, parkolás ingyenesen a ház előtt)

- S8 Undergrund Club (Bp. VIII. ker. Kőfaragó u. 8.)

Jelentkezés és információ: Burány Judit Hóförgeteg, 0670 638 3420 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark