2016. TAVASZI TANFOLYAMOK - ÁPRILIS 18-TÓL PDF Nyomtatás E-mail


Eljött a tavasz! Táncoljunk együtt! Vár a Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola!


Tetszik a hastánc? De a mainstream nem a te világod? Akkor mit szólnál a Nox Arcana gótikus vámpír világához? Vagy az ethno-dark zenei hangzáshoz, csodálatos legyezőfátylakkal hangsúlyozva a zenét?

 

 

 

 

És ezt még elő is tudod adni, ott, ahol értékelik is!

Tarts velünk a tavaszi szezonban is! Fellépések hastáncos és rockzenei körökben, verseny, elismerés, fejlődés, jó társaság! Tanulj a Nevergreen zenekar táncosától!

I. Gothic classic hastánc technika és koreográfia - Utazás a vámpírok világába

Hétfő, 18.00-19.30, 2016.04.18.-06.20., Kezdő szint


A dark szubkultúra egyik legnépszerűbb alakját, a vámpírt keltjük életre. Zenei aláfestésként a téma egyik kiemelt rajngójának, Joseph Vargonak dallamát hívjuk segítségül! Ebben a kezdőknek szóló koreográfiában a nőies tartást, kecses és drámai pózokat, csábító, egyben lehengerlő lépéseket tanuljuk meg, megalapozva a hastánchoz szükséges keretet és a belső erő felszínre hozását, ami minden előadóművésznek szükséges. Megérted majd, hogy a gótikus hastánc miért több fekete ruhába bújtatott hagyományos hastáncnál!
Egyszerű hastáncmozdulatokból álló, mégis hatásos táncra készüljetek fel!

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=tCuLpkN0lHw

II. Gothic freestyle hastánc koreográfia - Talajtánc, tribal fusion stílus és legyező fátyol eksztatikus kombinációja

Hétfő, 19.30-21.00, 2016.04.18.-06.20., Középhaladó szint


Ezen a tudásszinten már el kell rugaszkodnunk a hagyományoktól, és össze kell vegyítsük a különböző hastánc stílusokat úgy, hogy abból valami harmónikus és erős szülessen meg! Mindezt természetesen a sötét undergrund jegyében! A talajtánc zseniális pózaiból kibontakozik majd a legyezőfátyol szárnyalása, mindet a gothic tribal fusion karkteres mozdulatai kötik majd össze! Ebben a táncban az atmoszférára helyezzük a hangsúlyt!
Minden táncos egy legyezőfátyollal dolgozik majd. Kezdőként nem ajánlom, legyen legalább 2-3 év erős hastánc alapod (bármilyen stílusban)!

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=w_263BvqNAc&index=20&list=PLE61E3143826E768F


Egy tanfolyam (9×1.5 óra + 1 próba a fellépés előtt + fellépési lehetőség) díja 10. 000 Ft, két tanfolyam díja 15.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2016. április 15. A tanfolyamdíj befizethető személyesen vagy A Szablya Iskolája Egyesület, Axa Bank, 17000019-13345978 számlaszámán.

A tanfolyamok fellépéssel zárulnak. (A fellépés nem kötelező!)

A tanfolyamok helye (függ a jelentkezők létszámtól):

- Hóförgeteg Terem (15. ker. Bp. Fő tér - közvetlenül a Belvárostól, Mexikói úttól, Örs Vezér terétől, Újpest-Központtól 20 percre, Budáról, 16., 17. kerületekből is közvetlen járatok, parkolás ingyenesen a ház előtt)

- S8 Undergrund Club (Bp. VIII. ker. Kőfaragó u. 8.)

Jelentkezés és információ: Burány Judit Hóförgeteg, 0670 638 3420 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark