Egy igazi gothic&metal buli vár rád! PDF Nyomtatás E-mail

GOTHIC & METAL @ S8 Underground Club | Hóförgeteg Gothic Hastánciskola | Zizzy Vision| 2 Wolves [FIN]  | Anal Sushi

Szeptember 16-án, pénteken igazi goth és metálbuli várható az S8-ban, egy igazán nem szokványos performance-szal, illetve egy olyan zenekarral, aki egészen a messzi északról érkezik hozzánk. Igazi dark péntek esti program, amit metálrajongóknak nem éri meg kihagyni!

Az éjszaka folyamán két felvonásban lép fel a Hóförgeteg Gothic Hastánciskola, amely azért különleges, mert ez az ország első és egyetlen gótikus hastáncstílusokra szakosodott tánciskolája. Ők maguk úgy tartják, hogy: "A gótikus hastáncművész nem puszta koreográfiával, inkább performance-szal lép színpadra. Öltözéke, kelléktára, zeneválasztása, a hastáncmozdulatok kivitelezése és előadásának kisugárzása eltér a hagyományos hastáncosétól. Aki nem vonzódik a mitológia teremtményeihez vagy a cyberborg létformához, meg sem értheti. Aki üresnek tartja az éjszakát, sosem fog hitelesen gótikus hastáncot előadni."

Az iskola folyamatosan tart bemutatókat és várja a műfajt kedvelő, vagy épp kipróbálni vágyó táncosokat is. Ami biztos, különleges módon fogják megalapozni az este hangulatát!

 

Két hastáncbemutató között a méltán ismerettségnek örvendő Zizzy Vision csap a húrok a közé. Az öttagú metálcsapat fő irányvonala a goth, a dark rock és a doom rockosabb átvitele, amelyet Doom 'N Roll – ként említenek. A zenekar összeszokott csapatnak minősül, számos koncerten vannak túl és néznek elébe a közeljövőben. A nyár után most újra Pesten zúznak, szóval a metál kedvelőinek ott a helye!

 

Az eseményen fellép még a hazai, újonnan alakult csapat, az Anal Sushi is, aki rock és metál feldolgozásaival fogja színesíteni az este hangulatát. A csapat tagjai külön külön régóta űzik az ipart, de ebben a felállásban ez lesz az első koncertjük.

 

Az este másik különleges résztvevője a 2 Wolves névre hallagtó, szintén öt tagot számláló goth metál banda, egyenesen Finnországból! A formáció 2010-ben alapult, azóta számos helyre eljutottak, és most bejárják Európát, útba ejtve fővárosunkat is.  Műfajilag a death, a doom metál gyökereiből, valamint a finn melódikus metáldallamokból és a természetből merít, ezek világosabb és sötétebb légkörét is  le kívánják festeni zenéjükkel. A zenekar túl van már három stúdióalbumon, illetve két hivatalos klippjünk jelent meg.  Aki eredeti finn metált akar látni, annak kötelező!

 

Gothic & Metal:
2016. szeptember 16.  (péntek)
Kapunyitás: 17.00, koncertkezdés: 29.00
Program: S8 Underground Club | Hóförgeteg Gothic Hastánciskola | Zizzy Vision| " Wolves [FIN] |
Belépő: 800 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/231943753866202/

Hóförgeteg Gothic Hastánciskola:
https://www.facebook.com/magyar.gotikus.hastancmuvesznok/

Zizzy Vision:

https://www.facebook.com/zizzyvision/

2 Wolves:

https://www.facebook.com/2Wolvesfinland/

Szerző: Szajbert Bettina

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark